大叔的爱之《Time Park Lounge》《Time Park Lounge》餐厅位于地库,地方好大,开扬濶落,墙上画满壁画,好多打卡位,餐厅亦重新装修,更设有Liveband,呢间餐厅亦系ViuTV节目〔大叔的爱〕取景地方,烟三文鱼凯撒沙津$108:沙律菜算新鲜,仲有d雨衣甘蓝,烟三文鱼算几多,个sauce几浓味杂菌忌廉汤$68:饮到好多粒粒杂菌,几香茹味,唯一我觉得可以热d,蕃茄海鲜汤$68:好香龙虾味既蕃茄汤,不过无龙虾XD,酸酸甜甜几开胃,安格斯西冷$448:份量算几大块,外卖可以,入口不错,配菜个粟米芯好甜XD,虽然可能忘记问几成熟XD,但黎到切开入口,我觉得都岩岩好,青苹果酱厚切猪鞍$328:真系十分厚切XD,猪鞍味较浓郁,煎出来唔算太干,配上酸酸甜甜既苹果蓉,令味道更有层次。
大叔的爱之《Time Park Lounge》

2023-05-03