2024-11-15
「富山面家」联乘适逢40周年嘅大口仔👦🏻每个角落都系打卡位📸.特制软壳蟹乌冬沾面配热北海道花咲蟹浓汤🥢乌冬沾面利用鱼片,呈现出大口仔样貌🍥好得意😍配上原只酥脆软壳蟹🦀大口仔星星玉子烧、竹笋、蟹柳同溏心蛋🥚汤底嘅花咲蟹味浓郁😋用作沾面刚刚好👍🏻.特制牛奶拉面🍜表面有大口仔鱼片🐟大口仔星星玉子烧🍳叉烧🐖蟹柳、大葱、粟米🌽拉面弹牙😆挂上牛奶汤汁🥛味道咸甜香浓😌带淡淡牛奶香🤤.特制章鱼烧🐙章鱼烧外脆内软😗加上紫菜、木鱼、星星玉子烧同大口仔鱼片🐠好滋味😬.特制宇治抹茶白桃布甸🍮布甸口感软滑😛抹茶味甘甜适中🍵加上香甜白桃同哈蜜瓜🍈增添清新嘅感觉💦仲有大口仔嘅朱古力🍫.特制巨峰可尔必思梳打🍇表面挤上忌廉同彩针糖☁️仲有大口仔曲奇🍪.特制蜜桃可尔必思梳打🍑忌廉上面洒上彩色星星点缀🌈⭐️同样有大口仔曲奇☺️