2023-08-19 63 浏览
#油麻地美食好食到encore嘅 @guzzlehk ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و之前已经试过觉得好食 加上份量都足(实物与图片相符🤟🏻)今次嚟到 #油麻地 懒得谂食咩就再食佢啦😋我哋嗌咗香葱芝士咸牛肉滑蛋三文治🥪本身谂住嗌 #沙嗲牛肉 但卖晒😩不过呢个都好食😋葱味好足 每啖都食到🫴🏻咸牛肉🥩本身少少惊会好咸好重口 好彩调味适中 同滑蛋🥚好夹 芝士🧀️亦唔会抢Fo士林台式香酥蛋饼🥞拣咗4款配料 芝士🧀️培根🥓西生菜🥬牛油果酱🥑加埋本身包咗只蛋🍳所有配料各司其职 口感丰富 配埋香酥蛋饼皮同酱 一级棒👍小食嗌咗炸薯条🍟唔系讲笑 上次食完最挂住佢嘅薯条 加配价$10一大包 而且又重薯味又炸得外脆内软 点埋千岛酱 真系好想一个人啪晒成包😭😭嘢饮加$8就有自家制微糖饮品 啱晒我啲怕肥嘅人😗😗 祛湿薏米水🍶同滴漏咖啡☕️好解渴呀🥰🥰不过要留意返佢主打外卖 得好少企位堂食📣住得近嘅不妨试下买返屋企食啦📍 大吃大喝油麻地弥敦道525-543号宝寜大厦地下525B号舖#香港 #香港美食 #hkig #hkfoodie #foodie #foodstagram
#油麻地美食

我哋嗌咗