2009-04-21
卷物 - 牛油果蟹肉卷物 只系食到牛油果味炸虾卷物 仲有个唔知咩卷物 有个汁好酦 完全唔知自己食紧D咩 D卷好普通 好在够Mini 炸物 -虾天妇罗 , 炸南瓜 , 炸薯著 , 吉列带子 , 吉列虾 , 吉列蚝 , 炸鸡软骨 呢一堆全部都好好食 因为够热 岩岩炸完 先拎出黎 同埋 唔会话好厚粉 食落一旧野咁 值得要叫多次 炸鸡软骨饺子 , 𫠒鱼球 个饺子就mama地 个球就够多粉 同埋无果d汁 好dry 唔好试沙律 - 长脚蟹肉沙律 得d生菜 加pat salad汁 再加左d唔知咩野 睇见都唔开胃 烧物 -申烧和牛肉 唔un 个汁ok 盐烧鸡翼 唔好食 苦的烧冬菇 佢落左小小盐 所以几香 焗广岛生蚝 好多芝士 同d 配料 细细只 一口过 正和食 - 银芽炒帆立贝 d 帆立贝唔见哂 碎哂 反而d银芽仲好食鲜蟹肉粥 变左粟米粥 得几只发育不良既蟹肉 韮菜炒蚬 细份 但系几惹味 铁板雪花牛柳粒 唔系铁板上 呢个真系正 好鬼好味 系咁食 好快就清左铁板辣海虾 d虾唔靓 系个汁好惹味 好鬼似我妈煮果只三文鱼刺身 狂食 无落单都自己送黎 甜虾刺身 睇到都唔想食 lam
牛油果蟹肉卷物 只系食到牛油果味
炸物 -