2023-08-13 300 浏览
前一段时间劲多人推荐依间,bookmark咗好耐了,仲谂住等热潮退咗先去试,点知都系keep住咁高人气😆今次好好彩系楼上坐到tatami位😝 🍞 黄金凤梨吉烈大虾滑蛋吐司期间限定款❗️成个吐司份量感十足,上面有劲大只吉烈大虾🍤,而吐司好香牛油味,十分松软,入面仲夹左少少凤梨粒,整体感觉几fresh~隔离仲配左地瓜条,成份食哂都几饱肚!🤓🤓 🍱 蒲烧星鳗定食日韩mix嘅鳗鱼定食😆佢嘅鳗鱼似系白烧,唔似蒲烧用咁多烧汁,食落肉质软淋淋,相当唔错😌配菜有沙律、鸡蛋丝同韩式泡菜,送饭一流~🤤 ☕️ 招牌奶盖咖啡打卡之选📸成个造型同好似系tiramisu咁,上面有一层奶盖加咗咖啡粉,点缀好可爱有只太阳蛋🍳系到😍味道好易入口唔会苦,仲饮到加有少少酒🤏🏻,如果叫冻饮就更加打卡able~🤩 🍵 开心果特调好特别嘅一款饮品,佢系开心果+鲜奶+豆腐,杯底嘅豆腐丰富左个层次感,加埋一齐完全零违和感几match,唔系到到有,值得一试呀!😉
黄金凤梨吉烈大虾滑蛋吐司

🍞 黄金凤梨吉烈大虾滑蛋吐司