2024-12-03 237 浏览
大围区内有一间超人气嘅日系cafe,好多人都会专程过嚟一试,任何时段都排满人等位,可见受欢迎程度有几劲!店内环境舒适简约,最适合同朋友嚟chill下~😌期间限定·冬蟹三重奏茶渍丼🦀 $168蟹肉鲜甜、蟹膏香浓同埋蟹籽三重口感,配合汤汁混入白饭一齐食,感觉清新爽口!😍期间限定·三重熔岩芝士烟肉滑蛋盒子吐司🍞 $88芝士份量有几多大家都见到🤤!切开滑蛋同烟肉热辣辣,吐司松脆,完美组合,好食到停唔到~🔥开心果巴斯克芝士蛋糕🍰$62香浓嘅开心果味,质地软滑,加埋芝士味嘅浓厚,一次过满足晒两个愿望,喜爱开心果嘅你不容错过!👍🏼E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫🧇$88有少少咸味嘅芝士奶盖配上外脆内软嘅窝夫非常夹,而且内里重有雪米糍,带来多重惊喜!🥰另外呢到嘅饮品选择十分之多,个人就最钟意招牌奶盖咖啡喇,店员推介开心果特调,开心果浓味配合豆腐豆香同鲜奶,值得一试!🍵

期间限定·冬蟹三重奏茶渍丼🦀 $168

期间限定·三重熔岩芝士烟肉滑蛋盒子吐司🍞 $88