2018-03-01 88 浏览
经过大围见到呢间日本野环境都几好, 又谂唔到食咩就一于试一试估唔到小小既铺头都有2层, 我地就安排坐左系上层上层环境都好静, 加上少人, 食饭就最怕嘈, 影响食野既心情 〰️平目鱼寿司/蟹籽寿司〰️ 蟹籽好脆卜卜咁, 配埋寿司饭一齐食好味道呀平目鱼好新鲜好肥美, 食一旧真系唔够喉架 〰️彩虹刺身卷〰️ 呢个卷比我预期大件, 入面有青瓜蟹柳, 每个卷上面都有唔同既刺身一啖咬落去口感好丰富, 刺身好新鲜, 而且饭唔会好松散, 唔会一咬就即刻散 〰️软壳蟹天妇罗〰️ 一食落口仲好热辣辣, 加埋柠檬汁同埋黑椒粉, 虽然好邪恶, 但系每一啖都好脆, 而且又唔多油, 感觉冇咁肥😬 〰️活赤贝刺身〰️ 平时赤贝都会拣连埋寿司饭一齐食, 估唔到单独食反而仲鲜甜爽脆, 而且又大又肥美, 真系一试难忘呀
估唔到小小既铺头都有2层, 我地就安排坐左系上层

〰️平目鱼寿司/蟹籽寿司〰️

蟹籽好脆卜卜咁, 配埋寿司饭一齐食好味道呀
平目鱼好新鲜好肥美, 食一旧真系唔够喉架

〰️彩虹刺身卷〰️

〰️软壳蟹天妇罗〰️