ᴍᴀɪɴ·法式蛋卷 配布里欧面包 $92﹟蛋卷做到好厚身, 好有视觉效果😍而且佢里面既饀料都好足, 食到有羽衣甘蓝, 车厘茄, 烟肉粒, 猪肉粒, bell pepper粒粒, 面头再有埋ricotta cheese一齐mix埋食, 成件事好丰富🤤🤤淡淡既蛋香, 清清地唔会太咸, 个蛋夹埋少脆少甜都够软身既面包一齐食得岩岩好😛🍴ᴍᴀɪɴ· 美式手撕猪肉 配自选味道Bagel $88﹟Bagel有原味, 芝士味, 同埋我简左既芝麻味🥰手撕猪肉配左佢地既烧烤酱, 食食下好似食到有种猪脚姜既味道🤨个bagel真系做到外脆内软!!平时食亲既bagel都系偏硬身😂所以呢个真系比到惊喜🥳🥳🥳另外仲有两块炸到卜卜脆既芝士脆片, 加埋一齐食即时提升口感, 仲可以夹埋旁边既青苹果丝, 系一个清新既配搭👏🌱🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cheese Latte $45﹟层次感同卖相都非常吸引, 但饮落既芝士味偏淡, 反而有少少失望...🙈🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cucumber Latte $48﹟呢个配搭都系第一次新尝试, 抱住中伏既心态, 但原来下次可以encore😋好有心思地将青瓜丝砌成一朵花, 再雪成冰, 但可惜佢唔太浮得
ᴍᴀɪɴ·法式蛋卷 配布里欧面包 $92

🍴ᴍᴀɪɴ· 美式手撕猪肉 配自选味道Bagel $88
美式手撕猪肉 配芝麻Bagel
手撕猪肉

🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cheese Latte $45
Cheese  Latte
Cheese  Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cucumber Latte $48
﹟呢个配搭都系第一次新尝试, 抱住中伏既心态, 但原来下次可以encore😋好有心思地将青瓜丝砌成一朵花, 再雪成冰, 但可惜佢唔太浮得起, 杯野有青瓜既味道🥒同时又饮到咖啡味, 甜度都控制得岩岩好😍
Cucumber  Latte

🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ·冰火苹果批 $72
﹟热既苹果批遇上冻既雪尼拿雪糕, 呢个组合无得输, 面头仲有几层楼高既🤣绵花糖做点缀, 增加视觉效果🤩食落正正常常, 酸酸甜甜咁, 但就觉得个批好似簿左少少😂
冰火苹果批
美式手撕猪肉 配芝麻Bagel