2022-11-22 218 浏览
📍大围甜品 糖宫🍰✨黎同大家介绍下我食过n次嘅甜品铺♪( ´θ`)ノ系位于大围油站附近嘅糖宫🥺🥺我食过咁多次觉得最近依次唔知系咪太多客 好迟先上菜😂😂食物温度略嫌有啲冻 不过大围甜品黎讲都算系数一数二好食架啦🥭芒果拿破仑 $60 (+$10榴梿雪糕)食咗咁多次 如无意外应该第一次叫芒果拿破仑🥭佢唔似出边𠮶种拿破仑 好似用酥皮汤整成拿破仑皮🤣🤣唔系传统𠮶只一层层(●°u°●)​ 」味道都唔错 不过略嫌cream太少同埋酥皮一切会搞到好似七国咁乱✨btw加咗$10呢个榴梿雪糕都唔错 🍫心太软配双球雪糕 $60次次都会嚟食心太软 不过我觉得今次略嫌焗得唔够热 加落去雪糕度冇𠮶种好冰火嘅感觉🥲🥲🥺但系佢哋嘅雪糕不嬲都唔错嘅 曲奇recommended!!📍大围甜品 糖宫地址: 大围积信街61号地舖
📍大围甜品 糖宫🍰✨

🥭芒果拿破仑 $60 (+$10榴梿雪糕)

🍫心太软配双球雪糕 $60

📍大围甜品 糖宫