2025-01-24 697 浏览
见到呢间西餐厅有好多好评,今日一于同朋友嚟试吓!餐厅环境嘅舒适,而暗色同埋橙色为主题,被人感觉高级,当然食物都有返相当水准,冇令到我哋失望!我哋叫咗一份安格斯肉眼扒(五成熟),同埋加拿大谷饲猪鞍扒,两份都系二百零蚊,但系份量都比我想像中大,而且配埋沙律菜同埋薯条,食落都几饱肚,都几抵食。肉眼扒嘅熟度啱啱好,内层肉呈鲜红色,入口嫩滑多汁,牛肉味好出,调味都啱啱好,如果食开重口味少少嘅仲可以自己加海盐或者胡椒,而猪扒食落都几有惊喜,估唔到佢食落系咁滑同埋多汁,仲要系厚切嘅,我个人觉得猪扒仲好食过牛扒,都几推荐大家试吓!沙律菜食落都系新鲜嘅,几爽口,薯条都系新鲜即炸热辣辣脆卜卜!下次再经开大围,我谂都会再嚟呢间西餐厅食!

1990 浏览