2018-08-08 1756 浏览
一直想试呢间fusion酒吧,但之前见亲都好多人,终于揾日平日黄昏去就少人啲了~因为未到6pm只能点bar food & snacks食,点左几样听闻系出名既小食食下先大坑薯条出色,带有花椒香而不辣佢其中一个出名小食系麻婆Burrata,可能我唔系Burrata cheese既friend,冻食麻婆酱mix呢个芝士食,唔系太岩我...个Jer Jer buffalo wings捞blue cheese sauce好食呢,既有buffalo wings 既酸酸辣辣,又捞埋blue cheese既咸香,好惹味!再点左个炸鸡配南乳酱,炸鸡热辣脆口,点埋南乳酱有减油腻感觉又加少少咸甜感,送酒一流。食到咁其实已经食唔落dinner,但一到6pm我地都要即刻order dinner menu既其中一个signature dish赛螃蟹面。用上海面代替蛋白,蟹肉加蛋捞醋食埋出奇地配搭,虽然已好饱但都几啖食哂,不止卖相可呃like味道更几出色呢!古巴Ice Tea我试左一啖,清新唔太甜几好饮我自己就整杯sparkling wine消暑啦其实呢度系应饮手工啤酒既,不过太易饱又肥啲,都系下次再试~

大坑薯条

大坑薯条出色,带有花椒香而不辣

Mapo  Burrata

啫啫buffalo  wings  with  blue  cheese  sauce

炸鸡配南乳酱

赛螃蟹面

古巴ice  tea

古巴Ice Tea我试左一啖,清新唔太甜几好饮

我自己就整杯sparkling wine消暑啦

其实呢度系应饮手工啤酒既,不过太易饱又肥啲,都系下次再试~
大坑薯条
炸鸡配南乳酱