2024-07-28
今日同朋友嚟到大坑谂住周围行吓,睇吓有啲咩Cafe可以坐下,试吓一啲小店嘅咖啡,顺便食埋晏昼🤣经过见到呢一间,之前有朋友介绍过,咁所以就入咗去,咁呢间就系揾咗位之后再落去下面𠮶层叫嘢食,入面主要都系几个后生仔喺度煮嘢食同埋整咖啡,原本以为佢哋嘅食物都好食到去边,但系结果系超出咗预期嘅咁我哋就叫咗一个明太子意粉,一个Parma Ham牛角包,一杯Uji Megumi Matcha Latte同Honeycomb Cappuccino 个咖啡饮落去嘅时候都几顺口,唔会有种奇怪嘅苦涩味,就算我哋叫热嘅都唔会好辣口,好舒服,就可以享受到杯咖啡本身咖啡豆嘅香味咁个明太子意粉个味唔算好浓,而且佢嘅明太子唔算落咗好多,而系落咗好多肉,蟹籽,个汁都算几Creamy,牛角包嘅份量就唔算好大个,但系唔会好似啲雪藏牛角包,又硬又干,整体嚟讲都算唔错,可惜嘅系佢嘅环境,唔会令你想喺𠮶度停留太耐,可能系温度同埋装修,如果可以控制得好啲嘅话,应该系可以坐到一个下昼嘅