2022-04-02
大坑其实系一个揾食好地方😇只要你细心睇睇总有好多美食系附近🥰🥰今日我又揾到一间~印度🇮🇳菜🤤自从前几个月试过一次🇮🇳菜,一试爱上💃🏻💃🏻💃🏻⭕️ 奶油咖喱鸡块 $128 香浓拉花咖喱,好有心思既菜式,除左外表吸引之外,仲有一个小火炉乘托住个咖喱,等你一路食住都可以Keep 住个温度👍🏻👍🏻⭕ 蒜蓉烤饼 $32 两块大大块 Naan 🫓 一拎手仲系温热💃🏻💃🏻加埋咖喱汁&鸡肉一齐食,非常野味🤤🤤🤤🤤而且蒜蓉味非常香口😊⭕️ 辣薄脆 $14上面配左蕃茄🍅新鲜紫洋葱🧅秘制辣粉,香茜☺️☺️哇,薄脆脆卜卜,再加埋其他材料,味道好特别,值得试下😜😜⭕️ 鸡扒沙律 $78鸡胸沙律🥗都系配左独有嘅印度菜酱汁🇮🇳配埋番茄洋葱🧅再加青瓜🙌🏻🙌🏻味道匹配😇 ⭕️ 餐前小食 Papadum配左四种唔同嘅酱汁🥫可以任你选择🤪🤪(我最钟意黄色𠮶个)蓝黄色嘅外墙,好容易认如果想食正宗🇮🇳菜,快啲去试吓啦🤪🤪
只要你细心睇睇总有好多美食系附近🥰🥰
今日我又揾到一间~印度🇮🇳菜🤤
自从前几个月试过一次🇮🇳菜,一试爱上💃🏻💃🏻💃🏻
⭕️ 奶油咖喱鸡块 $128
⭕ 蒜蓉烤饼 $32
⭕️ 辣薄脆 $14
⭕️ 鸡扒沙律 $78
⭕️ 餐前小食 Papadum
配左四种唔同嘅酱汁🥫
可以任你选择🤪🤪(我最钟意黄色𠮶个)
蓝黄色嘅外墙,好容易认
如果想食正宗🇮🇳菜,快啲去试吓啦🤪🤪