2013-09-23
每次路过尖沙咀见到佢地既Pizza都好想试, 因为佢门口display出黎既pizza都大大件好吸引估唔到今次同事叫外卖番黎拣左呢间pizza店wor, 正!一打开个24吋pizza, 个个都即刻拎部手机出黎影, 因为佢地都话未见过咁大个pizza wor招牌沙律: 菜好新鲜, d蕃茄都好甜, 再加埋自选既黑醋汁, 真系一个非常醒胃既前菜呀Paisano’s Pizza: 我试左一块, 呢个PIZZA店既出品都系薄批, 不过佢就无批底就无平时食过薄批个种脆, 林左D…不过始终外卖所以都系会打左折, 整体上觉得个PIZZA真系无咩特别夏威夷: 我无试到不过同事就话呢个好食过Paisano wor菠菜绵羊奶芝士云吞: 呢个真系好好味, 酱汁非常之多, 啖啖云吞都俾d芝士同菠菜包围住! 如果钟意芝士既你点呢个应该无错喇!虽然真系好漏, 但我都忍唔住食左好多呢间pizza店d份量真系够哂多, 如果开大型party的话, 呢间都系一个唔错既选择
估唔到今次同事叫外卖番黎拣左呢间pizza店wor, 正!
虽然真系好漏, 但我都忍唔住食左好多