2023-11-07 52 浏览
约咗屋企人撑枱脚😋即刻谂起Homeland,好耐无chill chat,所以去间环境好又色香味俱全嘅餐厅😆每人叫一个Dinner Set饱到上心口😋🥗 沙律/浓汤今日试咗个烟三文鱼凯撒沙律🥗要赞赞面啲面包碎好松脆😆仲叫咗个龙虾浓汤🦞眼见已经够晒浓郁,入口仲厚厚嘅龙虾味,色香味👍🏻🥩 主菜安格斯牛扒系必点之选,五成熟,够晒厚必,入口好Rich,淡淡牛味😋配上个粒粒薯仔嘅薯蓉真系无得输🫕第二叫咗个猪肋骨🍖又系烧到刚刚好,一切就简单肉骨分离,易食易分享👍🏻同份量都够晒大,食唔晒仲要打包添🤪🐚 小食我加配咗两份小食,焗田螺同炒活蚬😋系咪估唔到西餐厅有活蚬食呢?新鲜热辣上碟,香喷喷又少少Spicy,好惹味,仲细心拎咗个盆俾我地放蚬壳👍🏻焗田螺惯常好味🤤浓浓嘅香草味加埋个粒粒薯仔粒嘅薯蓉!大赞🥰🍹特饮我哋加钱叫咗一杯靓到爆嘅巨峰忌廉梳打波波🍹同一杯海盐抹茶奶盖🍵两杯特饮都好饮到爆🤪啲波波好有咬口,好有惊喜,仲有啲忌廉喺面,又要讲今次色香味俱全,大满足一餐饭🤤大埔友一定会继续支持HOMELAND😋😋😋

🥗 沙律/浓汤

🥩 主菜