2024-10-05 56 浏览
成日放工经过大少烧味,都见到好多人排队买外卖,见到佢价值真系几抵食😆今晚决定试吓佢哋嘅烧味,我哋叫咗佢哋出名嘅大小潜艇,叉烧,油鸡同埋烧腩骨大大份好抵食,卖相亦都非常之靓👍🏻👍🏻👍🏻大小潜艇几新颖,系叉烧热狗配埋蛋同埋芝士热狗包🌭烘过,食落去微微脆,有满满嘅牛油香蜜汁叉烧食落甜甜地,㶶边叉烧食落去好香口肉质意外地软嫩,一啖食晒全部嘢都唔会,觉得好难咬叉烧肥肥地,食落去有啲油脂香😋烧腩骨净系望个样都知道好好食,隔住张相都见到个脆皮系超级脆咬落肥瘦适中,肉香四溅猪皮真系卡卡声咁脆,但食落又一啲都唔会油腻,真心好食🤤而且食落唔会过咸,虽然配饭食系一流,但就咁食都好正😝蜜汁叉烧我哋叫咗半肥瘦,我钟意佢蜜汁够,唔会干争争咬落肉质够腍,猪肉味香,伴随淡淡油脂嘅甘香半肥瘦加窿边叉烧系绝配☺️☺️☺️一定要点多啲盒底既蜜汁,𩠌饭一流!半只油鸡真心好足料,鸡皮超上色鸡肉好滑嫩,鸡皮薄薄地唔会肥,一齐食都唔会觉得腻豉油味都够浓,唔需要加姜蓉都好好食😋点满盒底既鼓油食落好油润,尤其鸡髀🍗位超滑嫩🤤总括而言,价钱唔贵,大大盒,CP值好高,如果想斩料返屋企呢个选择一流😆

大大份好抵食,卖相亦都非常之靓👍🏻👍🏻👍🏻

大小潜艇几新颖,系叉烧热狗配埋蛋同埋芝士

热狗包🌭烘过,食落去微微脆,有满满嘅牛油香
蜜汁叉烧食落甜甜地,㶶边叉烧食落去好香口
肉质意外地软嫩,一啖食晒全部嘢都唔会,觉得好难咬

叉烧肥肥地,食落去有啲油脂香😋

烧腩骨净系望个样都知道好好食,隔住张相都见到个脆皮系超级脆

咬落肥瘦适中,肉香四溅
猪皮真系卡卡声咁脆,但食落又一啲都唔会油腻,真心好食🤤
而且食落唔会过咸,虽然配饭食系一流,但就咁食都好正😝

蜜汁叉烧我哋叫咗半肥瘦,我钟意佢蜜汁够,唔会干争争

咬落肉质够腍,猪肉味香,伴随淡淡油脂嘅甘香

半只油鸡真心好足料,鸡皮超上色
鸡肉好滑嫩,鸡皮薄薄地唔会肥,一齐食都唔会觉得腻

豉油味都够浓,唔需要加姜蓉都好好食😋

点满盒底既鼓油食落好油润,尤其鸡髀🍗位超滑嫩🤤