餐厅: Route 83 (廣福道)
资讯:

2019-01-12 439 浏览
今日入黎揾朋友食LUNCH, 朋友平时好孝顺, 日日系屋企照顾两老.趁空挡时先约到出黎咋.所以佢想食西餐~ 咁就拣左呢间~ 店仔细细~LUNCH $52 - $78~我地叫左夏威夷PIZZA $68 同鸡扒薯条 $55.一个试SALAD, 一个试汤, 餐盘都好大, 但其实尘位空间有限... 建议换返D 细碟会好D~夏威夷PIZZA, 都好大个呀!!! 哈~ 2个人好努力咁食都系食唔哂既., 味道都OK.好在系薄批.鸡扒薯菜, 唔会输既野, 薯条够幼够脆.酱汁OK.
趁空挡时先约到出黎咋.
所以佢想食西餐~ 咁就拣左呢间~
 店仔细细~LUNCH $52 - $78~

我地叫左夏威夷PIZZA $68 同鸡扒薯条 $55.
一个试SALAD,

, 味道都OK.好在系薄批.

鸡扒薯菜, 唔会输既野, 薯条够幼够脆.
酱汁OK.
午餐