今次黎食𝕝𝕦𝕟𝕔𝕙,一坐低见本𝕞𝕖𝕟𝕦已经好厚😃真系好多选择,佢嘅招牌最出名就系十胜厚切猪扒🐷炭烧厚切猪扒饭🐷🍚 配 七味炸鸡🍗 $53一上菜即刻哗一声,块猪扒真系劲厚劲大块🤩🤤食落咁厚以为会好鞋啦,点知食落好都嫩滑,唔会鞋㖞🤩果然系招牌😆😆一大块猪扒仲可以加多款小食,佢有餐肉蛋、瑞士鸡翼、七味炸鸡或者脆皮肠😆我地就拣左炸鸡🤤🍗炸鸡仲有两旧大大旧🤤🤤炸得好脆配埋七味粉有少少辣😆好食❗️食完成碟真系好饱🤤🤤🤤花之恋什锦寿司盛合🍣 $88佢徐左西餐外,仲有好多日式定食架🇯🇵今次就叫左个花之恋什锦寿司盛合🍣🤤佢寿司有花之恋×2、鲷鱼×2、赤虾×1、带子×1、北奇贝×1、油甘鱼×1&鳗鱼×1,总共9件寿司🍣仲要配埋一碗猪骨汤乌冬同埋富士苹果🍎沙律,仲要唔洗加钱叫左杯柠檬洛神花蜜😃寿司方面,当然不能同高绿寿司铺比啦😆😆但都唔差嘅,都算新鲜嘅😃😃乌冬系日式稻庭滑滑乌冬,汤底系猪骨汤,味道都系正常😆😆食完呢个餐又系超饱😆😆总括黎讲,呢间餐厅真系好多选择,有选择困难症嘅朋友真系可能拣半个钟都未拣到😆😆佢仲有据扒、蛋包饭、拉面🍜......午市套餐仲要又大碟,价钱好抵添,所以性价比真系超高😆😆
今次黎食𝕝𝕦𝕟𝕔𝕙,一坐低见本𝕞𝕖𝕟𝕦已经好厚😃
真系好多选择,佢嘅招牌最出名就系十胜厚切猪扒🐷

炭烧厚切猪扒饭🐷🍚 配 七味炸鸡🍗 $53
厚切猪扒饭配七味炸鸡

炸鸡仲有两旧大大旧🤤🤤炸得好脆配埋七味粉有少少辣
😆好食❗️
食完成碟真系好饱🤤🤤🤤

花之恋什锦寿司盛合🍣 $88

佢徐左西餐外,仲有好多日式定食架🇯🇵
今次就叫左个花之恋什锦寿司盛合🍣🤤
食完呢个餐又系超饱😆😆