2024-09-15 1552 浏览
呢日做完gym 想食得清少少 就行去附近揾咗间米线食似系家庭式经营, staff们都好亲切好贴地, 落order系写纸仔, 米线一碗写一张, 小食又另外写一张我哋叫咗个虫草花手撕鸡汤米线, 一个过桥米线, 同一个小食秘制酱皮蛋呢间啲米线比平时食开嘅幼身, 但个量好多下 食极都仲有 好扺食lol个手撕鸡米线汤底好正, 唔系味精汤但够味 仲有少少酒香, 又有腐皮同杞子 所以个汤有少少甜个过桥米线啱晒食肉兽, 有个好特别嘅云南甘香火腿, 第一次食, 同甘华火腿有啲似, 都系咸香味重另外仲有牛肉猪肉鸡肉同豆卜, 做完gym想补protein就啱晒个小食皮蛋都比想像中好食, 佢个酱有少少辣, 我平时唔食开辣都接受到, 好香好惹味, 皮蛋个黄又会有少少中和咗个辣, 所以我哋无叫饮品都ok
呢日做完gym 想食得清少少 就行去附近揾咗间米线食