2022-06-02 51 浏览
今晚同朋友喺旺角聚会,专诚去了邻近租客喺富荣花园新开张的果子 买了外卖。果子在大埔近太和有间靓餐厅,现租了富荣花园开了间外卖店。现新张期间,like 社交平台享有九折优惠 👏👍海南鸡 🐥好嫩滑,好耐未试过食到甘嫩滑的鸡。鸡唔肥,皮易分离,适合走皮健康人士。本身有帮衬过几间出名既海南鸡,可以话各有特式。虽然今次俾漏海南鸡的三款酱汁🙈当系试真D鸡味🤣。猪颈肉 🐷煎得好香好味又唔会觉肥腻👍 喇沙掺掺 🍜都有小辣惹味😋掺摎是米粉加油面,啱心多的人又想食米粉又想食油面🤭海鲜掺掺主要是有两个大虾及有啲蚬肉,唔算多不同类型的海鲜。照计两个汤底是一样,但食落就觉得猪颈肉𠮶个掺掺较辣🌶️惹味我较钟意😋酸辣凤爪惹味,有咬口,食唔停,送唔送酒都一流👍香煎墨鱼饼调味较清淡,唔会㶶及油整体来说不会太重口味,食起来的感觉是舒服的,辣度亦适中,不会喷火。#MagicCherry攻美食😋#饮食情侣🥰

海鲜掺掺主要是有两个大虾及有啲蚬肉,唔算多不同类型的海鲜。

酸辣凤爪
惹味,有咬口,食唔停,送唔送酒都一流👍

香煎墨鱼饼
调味较清淡,唔会㶶及油

#MagicCherry攻美食😋
#饮食情侣🥰