2022-06-23
今日放工约咗朋友喺大埔食饭,泊低咗架车经过见到呢间个门口好大同埋装修都几靓,望吓个Menu啲嘢食都好抵食,同埋本Menu都好靓,就俾佢吸引咗入去。我哋两个人所以叫咗个佢哋推荐嘅$248二人餐,二人餐可以拣三款食物,另外饮品我哋叫咗个买一送一嘅泰式奶茶配忌廉($32@2杯相同)食物我哋拣咗1) Combo小食拼青木瓜沙律🥗 入面有多款小食,一次过满足晒你几个愿望,有泰式春卷🫔(2条)/ 炸鱼饼🐟(2块)家乡鸡卷块🐔(2粒)/木瓜沙律 份量好足够,啱晒两个人又想试好多唔同嘢食🤭2) 泰北沙嗲串🍢有猪柳1串🐷/鸡肉1串🐔/牛肉1串🐮佢个沙嗲酱好好食甜甜地好香花生味🥜又唔会过咸,三款肉串都好大粒好厚肉,而且烧得啱啱好饮质松软有肉汁😋 3) 鲜虾炒金边粉🦐金边粉有四五只虾,金边粉份量都几多可以两个人食,而且炒得好香好够味,酸酸甜甜好开胃😋4) 买一送一泰式奶茶配忌廉🍹🍹泰式奶茶好好饮真系好似喺泰国饮紧个杯咁,感觉返晒嚟,自己个杯加咗忌廉仲特别香滑另外再加咗个墨鱼脆豆卜($48)胞卜卜热辣辣上枱,送啤酒一流总数埋单3百几,好抵
食物我哋拣咗
1) Combo小食拼青木瓜沙律🥗
2) 泰北沙嗲串🍢
有猪柳1串🐷/鸡肉1串🐔/牛肉1串🐮
3) 鲜虾炒金边粉🦐
4) 买一送一泰式奶茶配忌廉🍹🍹
另外再加咗个墨鱼脆豆卜($48)
胞卜卜热辣辣上枱,送啤酒一流
总数埋单3百几,好抵