2024-11-05
大埔/太和人一定知翠乐街有一两间餐厅成日转🫢今次新开既呢间火锅冰室好掂🤗 真系捞得喜!希望呢间长做长有 保持性价比🤩 我仲想encore架!今次系7:30pm book 左2人火锅任食 (2 小时)~最贵既呢个时段入座先 $208一位!唔怪得星期二都咁多人!!真系keep 住有人埋单同入座🤣 因为 7 点前埋单/ 9 点后入座每位只系 $178😳食物多款式仲要超高质🔥 海鲜有蛏子/ 虾/ 青口/ 蚬/ 蚝🦪🦐!! 好新鲜 仲要冇沙 !!肉类有手切肥牛/黑毛猪片/ 雪花肥牛🥩 肥膏均匀 唔会太肥 肉有肉味 好食过大埔中心连锁果间食纸皮咁既牛肉多多声😂😂菜类都好多选择 仲有唔同菇类 鸭血等等都好齐全!饮品系有啤酒任饮🫣其他纸包饮品都好多选择 但我最中意就系自家既白桃乌龙冷泡茶🍑真系好好饮 我饮左3-4杯🤪就连水果茶同手打柠檬茶都有得拣 真系够晒诚意 最后打完边炉仲可以去拎雪糕同泡芙食 有几款口味!真系超抵🥳🥳
大埔/太和人一定知翠乐街有一两间餐厅成日转🫢
今次新开既呢间火锅冰室好掂🤗 真系捞得喜!
希望呢间长做长有 保持性价比🤩
我仲想encore架!
好食过大埔中心连锁果间食纸皮咁既牛肉多多声😂😂
菜类都好多选择 仲有唔同菇类 鸭血等等都好齐全!
饮品系有啤酒任饮🫣其他纸包饮品都好多选择
就连水果茶同手打柠檬茶都有得拣 真系够晒诚意