(非会员)
2009-07-07 11 浏览
今日夜晚约左班FRIEND出黎食饭~~有个朋友提议去8号花园果间蓝山食㖞~~~~之前都听过好多人话果度O的野饮有水准,O的野食仲唔差添~~~咁大家咪试下啰~~去到我叫左个猪颈肉饭~~~份量岩岩好~~唔多唔少~~~O的猪颈肉唔差!!!!都算OK~~~之后叫左个餐饮~~~~饮左杯奇趣呍呢拿,个WAITRESS话我加唔加薄荷~~~我就加左~~~~真系无拣错~~~~加左薄荷之后杯野好似饮完之后好精神咁~~~感觉好凉爽~~~~~真系直得再饮~~~~我O的FRIEND 饮左其他野饮都话正~~!!!!!!!真系难得~~~~难得就系佢依度有猫屎咖啡~~~好难得咁珍贵O既咖啡O系大埔都有得饮~~~REALLY GOOD~~~我比10个珍~~~哈哈~~~唔好O既只系地方细左少少O者~~~总括黎讲10分我都比9分~~~~加油~~~~希望下次可以KEEP住有咁好O既水准~~~
今日夜晚约左班FRIEND出黎食饭~~

有个朋友提议去8号花园果间蓝山食㖞~~~~
咁大家咪试下啰~~

去到我叫左个猪颈肉饭~~~份量岩岩好~~唔多唔少~~~
O的猪颈肉唔差!!!!都算OK~~~

感觉好凉爽~~~~~真系直得再饮~~~~

2009-07-07
  • 奇趣呍呢拿!!!!!!!VERY GOOD~~