2020-04-12 98 浏览
晚饭时间,2个人,谂紧食咩之际,经过一间餐厅门口几靓,就决定食呢间!疫情期间,餐厅都贴出温馨小告示!Set dinner 都会有餐包同忌廉龙虾汤!🥧餐包 - 口感唔错,如果焗一焗可能会更好!🍲忌廉龙虾汤 - 好浓郁,好够味!🥗厨师沙律 - set dinner +8,份量都唔少,个沙律汁应该系餐厅自己调校过,好fresh,仲有一片Parma ham,掋!🍝脆炸软壳蟹墨汁意粉 - 软壳蟹新鲜炸出嚟,好香口,过墨汁意粉好香,每条意粉乌卒卒,好均匀,我估,我估,除咗用墨汁之外,餐厅应该仲用咗一啲香料,因为真系好够味!另外最重要嘅一样嘢就系,份量好多!🥩WM威灵顿牛柳 - 等咗大概15分钟左右,一上枱,就会觉得个15分钟等得好值得!个酥皮超香,热辣辣,又脆,切开入边应该系有啲蘑菇酱系牛柳同酥皮中间,牛柳仲要系劲有肉汁,口感一流!总括,一份set dinner 百零蚊,有噤嘅质素,真系物超所值,尤其是威灵顿牛柳,真系无得输!

疫情期间,餐厅都贴出温馨小告示!

餐包
忌廉龙虾汤

Set dinner 都会有餐包同忌廉龙虾汤!

🥧餐包 - 口感唔错,如果焗一焗可能会更好!
🍲忌廉龙虾汤 - 好浓郁,好够味!

厨师沙律

脆炸软壳蟹墨汁意粉