2023-10-17 823 浏览
今日去左大埔超级城一间纯白色欧陆风格CAFE "CoCo Espresso", 佢地嘅Menu好吸引,特别系有我最爱嘅牛角酥窝夫!我即刻被佢吸引左入去!⭐慢煮牛颊肉酱宽带面味道好突出!宽带面煮得刚刚好,Q弹有嚼劲有惊喜,搭配慢煮牛颊肉酱,牛味非常浓郁 肉质软林,入口即化,酸酸甜甜既蕃酱味好开胃!⭐非洲霹雳霹雳辣汁烤鸡鸡件都几大只,烤完都仲保拎到肉汁,吾会好肥岩岩好几JUICY! 霹雳辣汁酱料食落酸酸辣辣,辣度系属于微辣,好有特式。配碟既薯蓉都做得好香滑CREAMY好味!⭐士多啤梨吉士忌廉牛角酥窝夫牛角酥窝夫外层酥脆,内里柔软,一层一层的好有口感! 配上鲜甜多汁的士多啤梨和滑顺的吉士忌廉,果然冇令我失望!!COFFEE 香气扑鼻! 拉花造得好靓!⭐Flat white⭐Matcha latte总括呢间cafe店无论食物同饮品都好有水准,可以一来再来

⭐慢煮牛颊肉酱宽带面

⭐非洲霹雳霹雳辣汁烤鸡
配碟既薯蓉都做得好香滑CREAMY好味!

⭐士多啤梨吉士忌廉牛角酥窝夫

C

OFFEE 香气扑鼻! 拉花造得好靓!
⭐Flat white
⭐Matcha latte

总括呢间cafe店无论食物同饮品都好有水准,可以一来再来
2023-10-13