2024-10-09 110 浏览
🐮自家制牛骨髓牛油包🦴头盘唔止系简简单单嘅面包,佢哋既牛油系承载起一个真牛骨筒入面,牛油捞入咗小小骨髓,好特别,减轻咗牛油嘅油腻感。🍄‍🟫牛肝菌野菌忌廉汤 & 龙虾浓汤🦞牛肝菌汤好香浓,饮落去淡淡都有菌粒,配埋面包食好正。汤上面仲有拉花,仪式感满满。龙虾汤处理得非常好,留住龙虾嘅鲜味,回味无穷😝😝黑松露鹅肝威灵顿牛柳第一次试鹅肝配牛扒一齐食,估唔到系咁夹🤩系好正宗嘅威灵顿牛扒,即叫即焗,啱啱拎出嚟嘅时候个酥皮仲系非常酥脆🫶🏻牛柳份量好足够,一啖食落去口感非常丰富。香煎澳洲PR级草饲肉眼(8oz)我哋order咗七成熟,厨师煎得啱啱好,牛扒入面仍然粉嫩多汁,而且牛味非常浓。配埋原只烤蒜头,净系用少少盐去调味,已经食得出浓郁牛味。如果大家午餐行过,超级推荐大家试吓佢嘅$38芝土焗蟹肉忌廉汁千层面‼️38 蚊‼️仲要包饮野。另外,战斧牛扒系经过"Frenching"处理既肉眼排,切割时保留至少五英寸肋骨,睇落好似一个斧头。大家拍拖聚会,不妨一试!
🐮自家制牛骨髓牛油包🦴

🍄‍🟫牛肝菌野菌忌廉汤 & 龙虾浓汤🦞

黑松露鹅肝威灵顿牛柳

香煎澳洲PR级草饲肉眼(8oz)