2022-08-30 187 浏览
系大埔墟个边行街,见到一间店面几整齐卖外卖麻辣鸡同啲小食既铺头,屋企人钟意食麻辣野,买左啲返去试😍.招牌麻椒鸡可能6点几时间,有啲食物都卖哂,好在仲有招牌!系一只算大size既鸡,鸡入面包住好多花椒、辣椒、仲有其他种类既辣椒?望落都觉得刺激🤣落左order之后,老板好纯熟将鸡肉撕开,撕完之后见到啖啖肉,几正。鸡肉食落充满椒麻香味,而且肉质唔会鞋身,另外,店主应该有用酱料腌制,食落惹味😋.麻香鸡髀 系店铺唔辣选择之一😙,买左一只鸡髀,啲肉一咬已经自动脱骨,够juicy啊🍗.柠檬鸡爪 鸡爪酸酸甜甜咁,好开胃,即使系冻食,但食落唔会好硬,好食😋 无骨真系系好正,食落全部都系肉,唔使烦,食落够爽弹,而且辣辣地,岩哂送饭!

麻香鸡髀

柠檬鸡爪