2024-02-15
今晚去咗大埔Pentola餐厅食dinner!🧡 佢有个2个 set好抵食☺️餐汤系蕃茄杂菜汤,唔算好酸,几易入口🍅 前菜有白鳀鱼茄子蓉多士同意大利风干火腿拼盘,多士有茄子蓉同白鳀鱼,加埋少少辣粉,口感丰富😙!拼盘有24个月巴马火腿、莎乐美肠同青提子,咸香得来又开胃🤤主菜系炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条,肉质软腍,有肉汁添,配上薯条🍟同沙律🥗新鲜波士顿龙虾意粉有半只龙虾,龙虾肉容易食,手工意粉加上龙虾汁、罗勒同车厘茄调味,味道唔错👅甜品有奶冻配百香果酱同提拉米苏,奶冻香滑,百香果酱酸酸甜甜,配搭好好👍🏻呢间餐厅嘅味道同份量都好满意!服务亦好好,令我感到好舒适同满足!如果你喺大埔嘅话,真系要嚟试下呢间餐厅啦!我绝对会再去!😍总括而言 (5个🤎系最高)好味指数 : 🤎🤎🤎🤎🤍服务态度 : 🤎🤎🤎🤎🤍环境打卡 : 🤎🤎🤎🤎🤍回头指数 : 🤎🤎🤎🤎🤍📍Pentola (大埔艺术中心) (大埔)🏢 大埔安邦路12号大埔艺术中心地下G01-02号舖🕗星期一至日 12:00 - 22:00
餐汤系蕃茄杂菜汤,唔算好酸,几易入口🍅
总括而言 (5个🤎系最高)
好味指数 : 🤎🤎🤎🤎🤍
服务态度 : 🤎🤎🤎🤎🤍
环境打卡 : 🤎🤎🤎🤎🤍
回头指数 : 🤎🤎🤎🤎🤍
📍Pentola (大埔艺术中心) (大埔)
🏢 大埔安邦路12号大埔艺术中心地下G01-02号舖
🕗星期一至日 12:00 - 22:00