2016-05-30 157 浏览
刀削面加$3,冻饮加$2猪软骨大大件,真系估佢唔到!!!行完山见到真系当堂有番D力!! 当然大件得黎又软又入味先系最值得赞!!!刀削面睇得出系人手造,比较厚身有咬口,我个人系钟意呢种面,所以呢个面绝对系我既五星之选!!钟意食少少辣野既可以食呢个~其实佢系料同面分开上~如果食唔到太辣就唔好连埋D油倒落去~呢个面,口感好好,滑身有少少烟韧,配埋混左唔同酱既肉碎,好香好开胃左系回锅肉炒年糕(4粒星星之选) 右系宫廷煎饺(大)炒年糕ok~闻落去好香食落去都好食~回锅肉系有肥肉果只,食落去系比较有油香味,年糕自然系上海年糕,相比韩国年糕无咁烟韧煎饺下底有层蛋样,系几特别既,不过煎饺系全肉……胀卜卜既一只里面都系肉,对于食开韮菜同肉系1比1既饺子既我地就觉得好食但有D唔习惯,至于仲就读小学既表妹就大爱呢款饺子!!!!!!一个人食左6只!!!!!!食上海野少得小笼包~即叫即蒸~用料足~充满汤汁~配上既醋比较酸~点少少已经足够~为呢一餐画上完满句号~
猪软骨刀削面
刀削面加$3,冻饮加$2
四川担担拉面
左系回锅肉炒年糕(4粒星星之选) 右系宫廷煎饺(大)

食上海野少得小笼包~即叫即蒸~
用料足~充满汤汁~
配上既醋比较酸~点少少已经足够~
为呢一餐画上完满句号~
2016-05-29
猪软骨刀削面