2023-06-18
发现呢间茶餐厅系最近嘅事,喺其他Foodie IG见到啲炒嘢卖相几靓,于是乎某日下午谂起就走咗去试~餐厅细细,得4张台,要同人搭台𠮶只~留意返,呢间茶餐厅收15:00,当日我差唔多14:30先去到🤣几惊食唔到~#干炒粒粒通粉加XO酱一坐低谂都唔驶谂就叫咗呢个,当初我都系喺人哋IG睇到呢张相先想去食🤭 我仲睇到有人话加XO酱好味,于是+咗$8要埋个XO酱。贪心的我其实觉得个卖相几吸引🤣见到有红肠、火腿、洋葱等,都几足料~仲要未见过人拎通粉炒,感觉新鲜🤣不过食落个XO酱味唔算香,有少少失望,唔知原味会唔会好味啲呢🫣#干炒猪扒乌冬另一碟谂咗阵要咩,最后叫咗呢个😆呢碟好够够火喉,味又够,猪扒又够多。我觉得呢碟个味好食过干炒粒粒通粉,啲镬气出晒嚟~🤣 总括而言,呢间茶餐厅啲炒嘢大大份好够火喉,可以一试~
#干炒粒粒通粉加XO酱
干炒粒粒通粉加XO酱
#干炒猪扒乌冬
干炒猪扒乌冬
总括而言,呢间茶餐厅啲炒嘢大大份好够火喉,可以一试~