2021-08-13 77 浏览
成日系铜锣湾揾好野食😆听到朋友讲呢间好抵食又大份 同埋最紧要d 猪炸得好好味❤️‍🔥我就同男朋友决定去试下食猪🐷我地大概7点左右黎到 黎到门口都见到有人排紧队 拿拿林冲上前排队🤣我地排左5分钟都入到去 其实都算好快!见到个menu 先知道炊豕既意思 而豕系解猪咁解🐷好好呀有呢d 解读!店内都坐得好舒适🥰我朋友介绍我食秘制咖喱汁猪扒饭😆我就决定左了!男友就想试叉粒豆角葱花炒滑蛋☺️都睇落好正咁。个咖喱汁真系好香 猪扒都炸得好好食🐷真系大件夹抵食!我会将个猪扒点咖喱汁食 啲饭都捞少少咖喱☺️☺️☺️我男朋友呢个都炒得好香😳好钟意炒蛋,同埋d 叉烧都好香 我男友一阵都食晒了🤣🤣🤣另外我地为太肚饿既关系都叫左样小食🤣拣左卤水鸡翼,d 色水靓到😳😳😳我地餐饮就拣左豆浆同苹果汁,大推苹果汁,真系好好味☺️☺️☺️今晚可以食到餐咁丰富嘅晚餐😇睇来我减肥之旅又要再努力下了🤣
成日系铜锣湾揾好野食😆

店内都坐得好舒适🥰

个咖喱汁真系好香 猪扒都炸得好好食🐷

另外我地为太肚饿既关系都叫左样小食🤣
拣左卤水鸡翼,d 色水靓到😳😳😳

今晚可以食到餐咁丰富嘅晚餐😇睇来我减肥之旅又要再努力下了🤣

2021-08-12
  • 秘制猪扒饭(咖喱汁)
  • 叉粒豆角葱花炒滑蛋饭