2022-01-09 512 浏览
68蚊睇个set非常之丰富有炸鸡髀,牛腩同埋椰香饭同埋一埋配菜。炸鸡髀望落去同个样一样好似炸左好耐好干,好彩咬开嘅时候仲热,证明佢都起码应该啱啱翻炸过,而且都仲有少少肉汁,但呢个价钱都算系咁啦。个牛腩虽然细细兜但系好正好入味,完全弥补返成个炸鸡髀,可或兜野有条不知名黑毛;椰香饭就普通,冇乜味;配菜方面,𠮶啲杂菜就非常之甜,味道少少奇怪,食左一啖就冇食;酸瓜嘅酸辣酱就多得滞,但系有正宗马来西亚风味,甜味入口然后啲辣味先至一次过涌出嚟。饮品方面有汽水同埋无糖乌龙茶,我拣无糖乌龙茶都ok估唔到呢个价钱,都有呢个set,可惜铺头冇咩人上菜时间都比较慢。建议餐厅可以一个SET先专注造好几样野食,否则好易两面不是人。
68蚊睇个set非常之丰富
炸鸡髀,牛腩同埋椰香饭同埋一埋配菜。
椰香饭就普通,冇乜味;