2015-01-29
第一次番工出粮想感谢下父母,于是想揾间好啲ge餐厅食番餐,估唔到揾到间咁正 讲下环境先~地理位置劲方便,地铁站一出行过2步就到~ 另外有BB ge关系,好贴心咁安排左一间房比我地 而且间房隔音几好,出面明明十几人食紧饭,一啲声都听唔到~~ 我自己最爱啲炸鱼仔同糖衣栗子 屋企人话个酸梅凉瓜都好正,我未到半生就唔识欣赏呢啲半生瓜啦 其他仲有淆肉、青瓜同好特别ge柚子酱番石榴都好正 哗!呢个不得了,全晚三大亮点之一!身为广东人,汤就一定系由细饮到大!所以出街要揾啖好汤饮其实好难(除非你满足于味精汤 :ghost 讲番个汤,足料够火候就不在话下,师傅仲要好心机到一人一个紫砂壶咁上,外观吸引得黎,又可以保温,方便你慢慢饮,真系好正 只虾大只到晕左 配埋淡淡的香草味,真系食到lamlam脷 豪华并盘,有齐鲍鱼冬菇花胶鹅掌~师傅再神来一笔,脆炸牛蒡丝!炸到脆卜卜,点一点啲汁黎食, 亮点2号!(家燕姐mode)实在太好食啦!以后食唔番点算! 系因为家父系鱼迷,所以特登拜托黄师傅整条蒸鱼~估唔到黄师傅帮我地买到条海ge黄皮老虎班!劲新鲜同劲
讲下环境先~
地理位置劲方便,地铁站一出行过2步就到~
另外有BB ge关系,好贴心咁安排左一间房比我地
而且间房隔音几好,出面明明十几人食紧饭,一啲声都听唔到~~
屋企人话个酸梅凉瓜都好正,我未到半生就唔识欣赏呢啲半生瓜啦
其他仲有淆肉、青瓜同好特别ge柚子酱番石榴都好正
最后埋单都只不过系600一位,聚点私房真系无得输!
位置:方便
价钱:超值
食物:净系计条老虎班,唔系夸张,系出面你有钱都未必食到!性价比极高!
最后想特别想赞赏服务方面~
首先,佢地会入黎房帮我地换骨碟 唔似有啲大酒楼,你入左房落左order就唔再理你,当你无到
另外,佢地仲分别送左一个星型ge闪光灯棒比BB;之后再加送一枝原子笔比我,祝我前程似锦~呢啲咁窝心ge服务,出面真系一间都揾唔到!