2019-01-08
屋企人话好钟意食呢度大大个梳乎厘,特登叫我黎食个晚饭。平日晚上黎到唔算人多,食客好多都系游客。天寒地冻最适合食番个羊腩煲!问下伙记今日d羊腩靓唔靓,佢真系好诚实答你,唔算好腍,但系都好食既。而我地都信佢叫左羊腩煲,好快就送上明炉羊腩煲,我地另外加$10要多个生菜。果然口感如侍应所讲,未算好腍,不过ok啦!侍应见我地食到差唔多就问我地差不多上梳呼厘好唔好,佢地都几细心。我地叫左个原味既,果然涨卜卜好大个,有成接近30cm阔20cm高。真系唔好睇少佢以为入面系空气,佢虽然入口软棉棉,但系食左几啖好快就觉得饱,2个人系食唔晒既!唔想浪费既关系所以外带拎返屋企食,2小时后返到屋企依然挺身,唔会缩左水。
天寒地冻最适合食番个羊腩煲!问下伙记今日d羊腩靓唔靓,佢真系好诚实答你,唔算好腍,但系都好食既。而我地都信佢叫左羊腩煲,好快就送上明炉羊腩煲,我地另外加$10要多个生菜。 果然口感如 侍应所讲,未算好腍,不过ok啦!
侍应见我地食到差唔多就问我地差不多上梳呼厘好唔好,佢地都几细心。 我地叫左个原味既,果然涨卜卜好大个,有成接近30cm阔20cm高。
真系唔好睇少佢以为入面系空气,佢虽然入口软棉棉,但系食左几啖好快就觉得饱,2个人系食唔晒既! 唔想浪费既关系所以外带拎返屋企食,2小时后返到屋企依然挺身,唔会缩左水。