校长烧肉日韩料理(大埔)📍大埔安泰路1号大埔广场地下及1楼全层📞31132355🍾用餐体验同朋友突然好想食肉,大吃特吃一餐𠮶种🐷!见呢间烧肉店有$238平日晚市放题同食物种类好多,于是就拣咗佢啦!🤍一口猪&牛讲到食烧肉,好多人都会选择食一片片肉类来烧。难得见呢到有骰仔大小嘅一口猪&牛,厨艺ok的朋友仔烧到六面都金黄色,外脆内软,正呀!☺️☺️🤍羊肉片羊肉都系我哋嘅至爱😍呢到嘅羊肉有好浓郁嘅羊味,如果食得太腻亦有无限量嘅生菜提供畀大家作韩式烧肉食法,生菜夹住羊肉可以一解油腻感,即刻可以食多两块啊🤭🤍刺身区—甜虾、带子、剑鱼腩、三文鱼除咗烧肉,其实呢到仲有好多种类嘅食物,如热食、炸物、冷盘,我哋就食咗唔少刺身,每人每次可以拎三款,多啲嚟密啲手绝对可以食到饱😝大推大大只嘅甜虾同劲鲜甜嘅带子🥰其他都好高质🤍蜜桃天妇罗米卷另外呢款食物可能唔系好起眼,佢放咗喺寿司区,但我同朋友都一试难忘,佢嘅combination好丰富同fresh🤗值得再食!🤍菠萝食烧肉识食最后一定要食烧菠萝!🍍烧肉放题作战到最后基本上已无晒「食肉/欲」,一啖酸酸甜甜嘅菠萝汁绝对可以拯救你嘅味蕾😆令整个味蕾回复清新🌱🤍伯爵茶大阪牛乳
校长烧肉日韩料理(大埔)
📍大埔安泰路1号大埔广场地下及1楼全层
📞31132355

🍾用餐体验

🤍一口猪&牛

🤍羊肉片

🤍刺身区—甜虾、带子、剑鱼腩、三文鱼

🤍蜜桃天妇罗米卷

🤍菠萝

🤍伯爵茶大阪牛乳
最后最后,唔好唔记得仲有甜品呢个胃😜甜品都有超过10个选择!食埋个雪糕,非常满足😌

@captain_bbq_tai_po
整体评分:
味道 🌟🌟🌟🌟
环境 🌟🌟🌟🌟🌟
服务 🌟🌟🌟🌟🌟
卫生 🌟🌟🌟🌟
抵食 🌟🌟🌟🌟🌟

#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相机食先 #手机食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk
#校长烧肉 #大埔 #大埔美食 #放题 #烧肉 #刺身 #寿司 #炸物 #甜品
  • 刺身