今日同朋友去食燒肉放題,呢間餐廳係朋友推介嘅一間餐廳,因為性價比好高,食物款式好多。今日係平咗,所以我哋唔使特別排隊,就入到去。我哋揀咗一個$198嘅餐,呢個價錢已經可以食燒肉同埋打邊爐,仲可以無限食刺身同壽司,超抵食。呢度嘅食物款式都好多,有中菜熟食,甜品,熱既小食,連燉湯都有。仲有分開打邊爐區同埋燒肉區,配料選擇都幾多,甜品方面有勁多雪糕可以揀😍😍店員換燒肉紙嘅速度好快,完全唔驚燒燶,又會好勤力地幫我哋碗碟,放題餐廳來講服務算係一流👍👍👍呢度嘅雞翼超級出色,我一個人已經食咗六隻,仲有分咖喱味同埋蒜香味😎壽司方面選擇都好多,而且全部都細細舊,唔算好多飯,食吓食吓食咗好多舊😂燒到咁上下有啲滯,就可以轉打邊爐,湯底亦都有幾款選擇,自己自製左一個日式鍋,好正😍😍呢一間餐廳不論食物款式同埋性價比都超高,會下次繼續講朋友嚟👍
今日係平咗,所以我哋唔使特別排隊,就入到去。
我哋揀咗一個$198嘅餐,呢個價錢已經可以食燒肉同埋打邊爐,仲可以無限食刺身壽司,超抵食。

2024-09-30 423 浏览
晚市$108兩小時任飲任食燒肉+火鍋?! 生啤都任飲!-燒肉同火鍋配料種類都幾多 ,唔同醃料嘅牛肉、雞肉、豬肉、魚、蔬菜類、丸類、餃子等,仲會不停refill!自助區有各款壽司🍣,加$40仲有刺身任食!熟食除咗有熱盤,亦有一盅兩件點心、碗仔翅、茶葉蛋、炸物等,選擇勁多🤣.除咗燒烤,$108仲包埋打邊爐,有日式豬骨湯/日式清湯/壽喜燒湯,加肥牛、肉丸淥吓就得😬甜品方面最特別係有自助冰粉同唧雪糕,再加唔同配料~生啤、清酒、梅酒、啤酒都係任飲!.呢個價錢當然唔期望會有啲超高質素嘅食材啦,但呢度嘅選擇豐富,整體嚟講性價比極高,$108食到兩個鐘嘅燒烤+火鍋真係抵到爛,飲多幾杯生啤都回本😚.成人價錢參考(兩小時)7:00pm前離座/8:45pm後入座$1086:00後入座$158最平嘅下午茶係下午1:45入座$88 *任食刺身另加$40*另收加一服務費
晚市$108兩小時任飲任食燒肉+火鍋?! 生啤都任飲!
成人價錢參考(兩小時)
7:00pm前離座/8:45pm後入座$108
6:00後入座$158
最平嘅下午茶係下午1:45入座$88
*任食刺身另加$40
*另收加一服務費
2024-09-25 509 浏览
如果你正在尋找一個高性價比、可以同時享受火鍋和燒烤的地方,大埔「校長燒肉」絕對值得一試。上次我在晚上七點左右到達,餐廳內已經坐滿了人,氣氛熱鬧。以每位約兩百多元的價錢,竟然可以享受到如此豐富的美食選擇,真的是物超所值首先,這裡的餐點選擇非常多元化。日式食品方面,有新鮮的魚生、壽司和刺身,種類繁多,且品質優良。刺身的魚肉切得厚實,入口鮮甜,完全不像一般任食餐廳的水平。除了日式料理,這裡還有各式各樣的中式點心和燉湯。燉湯的用料非常足,每盅都有滿滿的湯料,喝起來滋補又滿足!這裡的火鍋和燒烤配料選擇同樣豐富,超過30款以上,無論你是想燒烤還是打邊爐,都能找到自己喜歡的食材。如果你怕燒烤太單調,可以選擇邊燒烤邊打邊爐,兩者結合,豐富了整個用餐體驗。飲品方面,這裡的安排也非常有誠意。除了常見的汽水可以無限暢飲外,啤酒和清酒同樣是任飲的,這對於喜歡小酌的朋友來說絕對是個驚喜。單是飲品的部分,已經值回票價。用餐最後,甜品也是一大亮點。甜品櫃裡的選擇多到令人目不暇給,像豆腐花、芝士餅和奶凍等多種甜品,讓人可以在飽餐之餘,盡情享用各式甜點。
首先,這裡的餐點選擇非常多元化。日式食品方面,有新鮮的魚生、壽司刺身,種類繁多,且品質優良。刺身的魚肉切得厚實,入口鮮甜,完全不像一般任食餐廳的水平。除了日式料理,這裡還有各式各樣的中式點心和燉湯。燉湯的用料非常足,每盅都有滿滿的湯料,喝起來滋補又滿足!
2024-09-22 429 浏览
🌟🍖 今日去咗大埔日韓燒肉,真係一個令人驚喜嘅美食之旅!呢間校長燒肉而家有個超值優惠,只需一百蚊左右,就可以享受到任食嘅日韓烤肉,仲有火鍋、刺身等多款美味,真係好抵食!😋一入到餐廳,環境就已經令人感到舒適,裝潢簡約而不失格調,燈光柔和,令我一開始就有種放鬆嘅感覺。服務員態度親切,令我對呢個地方嘅印象更加分!✨首先,講下佢哋嘅日韓烤肉。選擇真係多到令人眼花撩亂,牛肉、豬肉、雞肉,仲有各式各樣嘅海鮮,任你選擇!我特別鍾意佢哋嘅五花腩,肉質鮮嫩,油花分佈均勻,烤出嚟嘅時候,香氣四溢,真係令人垂涎欲滴!🔥而且,佢哋嘅燒肉醬汁都好有水準,無論係甜味定係鹹味,都能夠完美襯托出肉類嘅鮮味。每一口都係享受,真係食到我心花怒放!而且,任食嘅時間都唔會太趕,讓我可以慢慢品味,享受每一口美味。🍖❤️除咗燒肉,佢哋仲有火鍋選擇,湯底選擇多樣,無論係清湯定係麻辣,都可以滿足唔同食客嘅需求。我試咗佢哋嘅火鍋,海鮮新鮮得令人驚訝,多春魚、蔬菜全部都係當日新鮮到不得了,煮出嚟嘅湯底鮮甜無比,真係好正!🦐🦀最後,唔可以唔提佢哋嘅刺身,質素一流,魚肉切得厚實,口感滑嫩,搭配上醬油同芥末,簡直係一種享受!每一口都係海洋嘅味道
🌟🍖 今日去咗大埔日韓燒肉,真係一個令人驚喜嘅美食之旅!
呢間校長燒肉而家有個超值優惠,只需一百蚊左右,就可以享受到任食嘅日韓烤肉,仲有火鍋刺身等多款美味,真係好抵食!😋

最後,唔可以唔提佢哋嘅刺身,質素一流,魚肉切得厚實,口感滑嫩,搭配上醬油同芥末,簡直係一種享受!每一口都係海洋嘅味道,令人回味無窮!🌊

兩點鐘後下午茶過嚟仲只係88蚊!

總括來講,大埔日韓燒肉校長燒肉真係一個唔可以錯過嘅美食天堂,無論係食物質素、環境定係服務,都令我感到非常滿意!下次一定要再帶埋朋友一齊嚟,享受呢個美味之旅!💖

#大埔日韓燒肉 #校長燒肉 #美食 #任食 #燒肉 #火鍋 #刺身 #食評
2024-09-21 321 浏览
環境都算幾好都幾乾淨🤤🤤🤤嘢食都算多我最鍾意去個花茶區有好多花茶選擇❤️❤️仲有生啤任飲岩哂幾個朋友嚟🥰燒肉款都算多同埋都唔錯幾新鮮嘅👍地方都算大👍整體都滿意🥰可以有下次
2024-08-09 1075 浏览
入嚟前唔知道係任食,之後先知,冇諗過性價比咁高。2成人+個小朋友,埋單都係五百幾蚊,所有嘢任食任飲兩個鐘,質素算唔錯。熟食推介佢哋嘅蝦、壽司、炸物。至於燒肉,就普通咗少少,牛肉粒同埋五花腩肉都可以。至於甜品,啫喱就一般,但佢地既軟雪糕真係好好味,又軟又滑,我食咗兩杯。

2024-08-09 1077 浏览
好耐冇同朋友食放題😆😆緊係要搵間好嘢次次食校長燒肉都冇令我地失望🤣.💎 $238 每位放題(任選2小時)整體黎講餐廳環境好整潔同朋友都坐得好舒適放題選擇超豐富🥰而且樣樣食材都好新鮮😆.烤肉選擇好多包括蒜香雞軟骨、咖哩雞扒、金沙骨同豬腩片等每款皆鮮嫩多汁每一啖都散發住香氣同豐富既風味❤️‼️.仲有唔同既火鍋湯底同配料有蔬菜, 麵食等😍等我地一次品嘗到不同風味.另外係壽司同刺身區我地試左三文魚, 玉子等等每樣都製作精緻,口感鮮美🥹.餐前小食部分就鬥例如薯格, 洋蔥圈等小點心增添左開胃既美味🌟.而無論飲品,甜品定雪糕都有好多選擇由清涼飲料到熱飲皆應有盡有為我地既用餐體驗畫下完美句點😍😍
好耐冇同朋友食放題😆😆
緊係要搵間好嘢
次次食校長燒肉都冇令我地失望🤣

💎 $238 每位放題(任選2小時)

整體黎講餐廳環境好整潔
同朋友都坐得好舒適
放題選擇超豐富🥰
而且樣樣食材都好新鮮😆
烤肉選擇好多

包括蒜香雞軟骨、咖哩雞扒、
金沙骨同豬腩片等
每款皆鮮嫩多汁
每一啖都散發住香氣同豐富既風味❤️‼️
仲有唔同既火鍋湯底同配料
有蔬菜, 麵食等😍
等我地一次品嘗到不同風味

另外係壽司刺身

我地試左三文魚, 玉子等等
每樣都製作精緻,口感鮮美🥹
餐前小食部分就鬥例如薯格, 洋蔥圈等小點心
增添左開胃既美味🌟

而無論飲品,甜品定雪糕

都有好多選擇
由清涼飲料到熱飲皆應有盡有
為我地既用餐體驗畫下完美句點😍😍
同媽咪經過校長燒肉佢見到依家做緊優惠價,兩百蚊可以任食燒肉,火鍋,小食仲有飲品,甜品等等睇落好豐富,就決定今晚食校長燒肉🤗星期五晚比較早既晚餐時間,都坐左8成滿到我地食到一半已經坐爆左😆餐廳都幾五彩繽紛,走港式工業風,坐位都舒服最重要夠闊落,枱與枱之間唔會太近枱面都夠大,夠晒放野食👍🏻👍🏻一開始最肚餓一定沖去小食區夾啲小食先薯格炸到金黃色超好食♥️♥️♥️鐘愛薯格既我忍唔住係咁夾炸雞粒都非常唔錯,調味夠,而且醬汁除左蕃茄醬,仲有泰式辣醬、沙律醬同埋千島醬小食類仲有蒸焗類小食媽咪食咗茶碗蒸話調味幾好,蒸蛋都唔會太老我自己食咗年糕福袋,係我嘅至愛超好食🥰🥰🥰校長燒肉嘅熟食選擇非常多,仲有大約六款嘅中式小菜,味道都幾好而且比較多魚類同埋蔬菜類,啱晒食完燒肉補充番啲纖維🤗另外仲有壽司同埋刺身媽咪大贊佢哋嘅三文魚刺身,我食咗都覺得相當唔錯三文魚刺身厚切,食落有口感,而且夠肥夠鮮另外媽咪都encore咗幾次希靈魚刺身,我自己就鍾意食帶子刺身,甜甜地又有鮮味👍🏻壽司嘅種類都好多,我自己鍾意食芝士燒三文魚壽司🍣佢又三文魚肉同埋三文魚皮兩款推介隻燒芝士三文魚皮壽司,食落有淡淡三文魚香,然後係滿滿嘅油脂感,我應
仲有飲品,甜品等等睇落好豐富,就決定今晚食校長燒肉🤗

星期五晚比較早既晚餐時間,都坐左8成滿
到我地食到一半已經坐爆左😆

餐廳都幾五彩繽紛,走港式工業風,坐位都舒服
最重要夠闊落,枱與枱之間唔會太近
枱面都夠大,夠晒放野食👍🏻👍🏻

一開始最肚餓一定沖去小食區夾啲小食先
薯格炸到金黃色超好食♥️♥️♥️鐘愛薯格既我忍唔住係咁夾

小食類仲有蒸焗類小食
媽咪食咗茶碗蒸話調味幾好,蒸蛋都唔會太老
我自己食咗年糕福袋,係我嘅至愛超好食🥰🥰🥰

而且比較多魚類同埋蔬菜類,啱晒食完燒肉補充番啲纖維🤗

另外仲有壽司同埋刺身
媽咪大贊佢哋嘅三文魚刺身,我食咗都覺得相當唔錯
三文魚刺身厚切,食落有口感,而且夠肥夠鮮

壽司嘅種類都好多,我自己鍾意食芝士燒三文魚壽司🍣
佢又三文魚肉同埋三文魚皮兩款
推介隻燒芝士三文魚皮壽司,食落有淡淡三文魚香,然後係滿滿嘅油脂感,我應該食咗10件 😆

終於嚟到戲肉:燒肉嘅部份
肉類選擇亦都非常之多,豬牛雞羊魚都有齊晒,味道非常入味

個人推介佢哋嘅魚柳同埋咖喱系列
另外雞軟骨亦都一流,唔會太細粒剩係得軟骨
食落有餘小小肉同埋軟骨,油脂感豐富

我同媽咪仲燒咗菠蘿同埋南瓜片,菠蘿都幾甜🍍
呢度仲有火鍋材料,丸類都有大約10款

仲有其他蔬菜類,睇落都幾新鮮

飲品種類超級多,除咗罐裝同埋包裝飲品之外
佢哋仲有梅酒同埋花茶等等
照顧晒唔同食客嘅需要👍🏻
2024-07-07 914 浏览
好耐無食放題! 決定同朋友去校長燒肉放肆一下超級多野食 ,又有唔同既肉類熟食類仲有中餐!好照顧到唔同客人既口味除此之外 仲有壽司🍣同埋魚生吞拿魚、三文魚、帶子刺身等⋯魚生都新鮮!肉類方面 我同朋友主攻肥牛同埋豬頸肉拎左都唔知幾多轉 不停食完又食 正!肉質都唔錯 配埋燒汁 正👍🏻覺得淨係燒肉唔夠既話 仲可以拎多個鍋打埋邊爐🍲打邊爐既食物應有盡有! 有烏冬,公仔麵提供 一邊打邊爐 一邊燒肉 係爽既! 🥳最尾食埋個甜品就心滿意足了溫馨提示🔔咪做大嘥鬼 食到幾多 先好拎😉
好耐無食放題! 決定同朋友去校長燒肉放肆一下

超級多野食 ,又有唔同既肉類
熟食類仲有中餐!好照顧到唔同客人既口味
除此之外 仲有壽司🍣同埋魚生
吞拿魚、三文魚、帶子刺身等⋯魚生都新鮮!

肉類方面 我同朋友主攻肥牛同埋豬頸肉
拎左都唔知幾多轉 不停食完又食 正!
肉質都唔錯 配埋燒汁 正👍🏻

覺得淨係燒肉唔夠既話
仲可以拎多個鍋打埋邊爐🍲

打邊爐既食物應有盡有!
有烏冬,公仔麵提供
一邊打邊爐 一邊燒肉 係爽既! 🥳

最尾食埋個甜品就心滿意足了
溫馨提示🔔咪做大嘥鬼 食到幾多 先好拎😉

2024-06-29 599 浏览
第一次團購買座落在冷氣設備很強勁風位,帶大人細路應該編排靠近牆邊比較好,這方便一點。至於食品種類不算多,但喜歡的魚生壽司及炸物比較吸好食,軟雪糕及雪櫃盒裝雪糕雪條好味,係大人細路都鍾意。熱食方面蒸氣溫度的食品中包類重疏打粉味道欠佳。今晚係生日小朋友及升中慶祝。優惠到月尾,希望再有優惠推出。否則略貴,不值得!
  • 壽司
  • 花茶
  • 炸物
2024-06-29 436 浏览
今天係第一次在大埔團購訂6位食放題,座編位於冷凍靠牆身,場內播放音樂聲音,有軟雪糕及杯裝雪糕,又吃到多刺身,炸薯餅,小朋友最快樂。大人多吃日本壽司刺身,至於中式餐面包料就略為欠佳有點重手泡打粉味。食物比喜元朗個間少咗好多,壽司款項都吸引,有菠蘿片及餃子,雞腿牛肋骨條,多春魚,蛋煎苦瓜,台式糖水,飲品及茶花都幾多,大人細路都鍾意,本身預三小時,大致吃咗兩小時,就吃完了,若來留意細節,另外附加周一至四或周五至日,不同服務費。若再有優惠可以考慮吓!
  • 壽司
  • 花茶
  • 炸物
2024-06-29 430 浏览
方便快捷,優惠生日,開心6位,編排入房內中間座位,對長者不合格,越來越凍,食得不起勁。打卡卡通小朋友喜歡,只可軟雪糕,按得一杯比小朋友,自己再按就無晒料,幸好有員工看到再加料。優惠券值得再推介,可惜至月尾,希望再有優惠!
2024-06-25 495 浏览
服務:食過服務最差最無人性服務嘅餐廳,訂座20:45時段5位,我最先到20:41分到店同接待講想先上去借個廁所,佢竟然話唔得,我再三有禮貌表示我真係好急,只差幾分鐘都唔得嗎,都係話唔得,叫我去對面商場上面去。到用餐期餐,刺身部職員又係態度超差。食物:熱餐食物唔夠熱,但整體食物質素性價比係幾好,現時做留港消費優惠價錢抵。

2024-06-21 530 浏览
父親節正日前一日在這裏吃晚市自助餐, 因為夜晚仲有一個節目, 所以就食早場 $198一位, 看到有很多一家大細, 三代同堂來吃晚餐提早慶祝父親節, 這裏又真的很適合一家大細來吃, 有齊中日韓各種食物, 要烤肉又有, 要火鍋又有, 要熟食又有, 真係冇得輸, 梗有一款啱口味這次吃了比較特別又好味的食物有碗仔翅 用來裝碗仔翅的器皿也很別緻, 碗仔翅材料有爽口的木耳, 吃落口感豐富, 味道很好福袋精美的福袋為腐皮, 腐皮吸飽美味的上湯, 裏面還裝著一粒小丸子, 再綁上吃得的可愛蝴蝶結炸物這次還吃了幾款炸物, 有蝦片, 洋蔥圈, 井狀薯條, 還有很特別的香蕉🍌, 原來裏面是香蕉糕, 外層香脆, 內裏軟綿綿, 味道又不會過甜, 夠特色又好吃另外還吃了多款燒肉, 火鍋配料, 熟食, 當然還少不了甜品及糖水, 非常滿足的一餐

這次吃了比較特別又好味的食物有

碗仔翅
福袋
炸物
另外還吃了多款燒肉, 火鍋配料, 熟食, 當然還少不了甜品糖水, 非常滿足的一餐
黎左大埔咁耐,都冇好好搵過附近有咩好食,本身想食燒肉放題🤤但係老公話想打邊爐🙄,突然諗起大埔未有間可以一路打邊爐一路燒肉嘅放題餐廳law😆唔使多諗,即刻動身出發🤭校長燒肉除左燒肉同打邊爐之外,仲有各式壽司刺身😁老公最鐘意佢個劍魚腩同吞拿魚,食落肉質彈牙又有魚味😆我就最鐘意帶子,雖然唔算大粒,不過好甜好新鮮😍燒肉方面🥩老公呢個食肉獸就最鐘意佢個一口牛🐃話食落好重肉味!我就反而好欣賞佢個香辣魚柳🐟煎香左之後辣辣地好惹味🌶老公食左一round燒肉就拎湯底預備打邊爐🥘各式丸、肉、菜、餃任君選擇🥰而且全部好貼心❤️細細粒容易食😋仲可以試多幾樣野添!除左壽司刺身🍣火鍋🥘燒肉🥩之外🤭其實佢仲有點心、海鮮、中菜、西菜區!成個自助餐咁🤤由其佢個燉湯係必試🍲蟲草花煲雞好足料!啖啖湯都好鮮甜✨飲落唔比出面中菜館差㗎👍🏻而且仲有唔同野飲同甜品🍬最特別係可以自己調配花茶🍵最後食飽飽再睇埋佢個海鮮區🐟海鮮種類繁多不過今次我們食得太飽🤭下次有機會一定要過黎試埋先得💪🏻