2018-08-06 42 浏览
今晚咁岩经过佐敦手俴D野, 顺便食个DINNER, 7点几食饭时间, 其实都有点漫无目的, 咁岩经过呢个CAFÉ, 见到入面都8成FULL, 而且门口都有人研究紧餐牌, 我估都唔会太差, 主要都系食BURGER, 于是同朋友决定一试!!佢真系好多BURGER SET可以拣, 好多新鲜既配搭, 我同朋友都分别点左佢推介既BURGER!!蓝芝士烟肉牛肉汉堡 $108蓝芝士同一般芝士系有分别, 除左有D蓝色既点点之外,味道带有强烈的咸味, 令成个BURGER都有一种好特别既味道, 同牛肉汉堡都好夹, 而家质地软,好中意,但系好搞笑, 可能厨师搞错左, 比多左块包我地, HAHA, 所以好饱!!!炸软壳蟹虾汉堡 $118另外叫左呢个炸软壳蟹虾汉堡, 睇相真系冇得输, 黎到既时候我都哗左声, 因为真系几靓, 个酱红红黄黄咁, 食落都真系有惊有喜, 我以为个酱会系热, 点知系冻, 以为黄色系芒果, 但结果我食唔出咩, 但好肯定好重好重既生洋葱味,本人对生洋葱就唔系咁好, 但整体上都太差, 个炸软壳蟹系坚正, 又大旧, YUMMY!!BURGER真系好大旧, HAHA, 完全唔可以就咁食, 要分层分

蓝芝士烟肉牛肉汉堡 $108
蓝芝士烟肉牛肉汉堡

炸软壳蟹虾汉堡 $118
炸软壳蟹虾汉堡

BURGER真系好大旧, HAHA, 完全唔可以就咁食, 要分层分!!!劲呀!!!

青柠黄瓜苏打
另外叫2杯饮品, 青柠黄瓜SODA $48 同埋 蓝色海洋菠萝SODA $48,青柠黄瓜SODA真系好特别, 好清新, 青瓜味好出, 中意既人就会好中意(我, 我朋友就觉得怪怪地), 平时有饮开MOJITO既人一定唔好错过, 至于杯蓝色海洋菠萝SODA就一定唔会伏, 菠萝甜甜既, SODA送BURGER真系冇得弹!!!
蓝芝士烟肉牛肉汉堡
炸软壳蟹虾汉堡