铜锣湾🚇呢间新开嘅🎊四川菜馆喺食肆林立嘅金百利广场,地点好方便就脚👍,味道唔错💰价钱又合理。呢度地方都几大,又有🪑卡位,而且空气中🤤充斥住一阵香辣🌶味。唇舌飘香🌶水煮鱼🐟$198大大盘十分之香,上面系满满嘅辣椒🌶️同埋香滑嘅鱼🐟片,令人流晒口水🤤。🐟鱼片好嫩滑又鲜味😋,我哋叫咗小辣🌶所以食起上嚟唔会太辣🌶️味道浓郁又有麻香🥰!入面除咗🐟鱼片之外仲有芽菜、金针菇🍄同埋薯粉🍜,我就特别中意啲薯粉🍜,因为口感好QQ而且十分之入味🤤!佢哋仲有多款特饮🍹供应,解辣🌶️一流👍,草莓🍓乳酸$26入面有草莓🍓味爆珠口感丰富🥰,青柠🍋梳打$26清甜微酸🤩好开胃。🌶辣子鸡🐓中翼$138都几大份🥰,香辣十足👍,入面仲有唔少花生🥜香脆可口。佢啲🐓鸡翼系用脆浆包住来🔥炸嘅,所以十分之香脆,入面啲🐓鸡肉 juicy 嫩滑😋好好食,而且佢哋仲系单骨🦴鸡翼,食起上嚟好👍方便!🧄蒜茸🔥炒白菜仔🥬$75,🧄蒜味十足得来白菜仔🥬鲜嫩多汁🤤十分唔错。

• 唇舌飘香水煮鱼
  • 辣子鸡中翼