2023-12-05 845 浏览
上次食Poke Go已经系两年前,当时公司正正位于尖沙咀,一落楼下就系Poke Go。而家我已经转咗工,所以好耐冇食Poke Go,今日请咗小朋友去Poke Go嘅湾仔分店。餐厅装潢一如以往都系比较简约,不过湾仔分店多左啲得意既𤩹画,座位几宽敞,大约有20个座位。Signature bowl个个都色彩缤纷,令人食欲大增。- OHANA Base拣左寿司饭,其他选择有珍珠糙饭或沙律菜。三文鱼切得好大粒,而且好新鲜。粟米同樱桃番茄都好清甜,蜜糖芥末酱几开胃,不过略嫌太甜。- ONO一样都系三文鱼粒同寿司饭,但配材完全唔同:鸡蛋丝、蟹棒沙律同青瓜。酱汁都非常多,食到底都仲好有味道。- Hot Latte对比尖沙咀分店,Poke Go而家仲有提供咖啡,不过无拉花,味道麻麻。- Cold Pressed Orange Juice 冷压橙汁特别鲜甜,上面放左干果,职员提醒我地一定要食🤣Poke Go既signature bowl依然咁新鲜好味,依家Poke Go仲有推出happy hour,买一送一非常抵🤩

Signature bowl个个都色彩缤纷,令人食欲大增。

OHANA

- OHANA

ONO

- ONO

Latte

- Hot Latte

Cold  Pressed  Orange  Juice
- Cold Pressed Orange Juice
冷压橙汁特别鲜甜,上面放左干果,职员提醒我地一定要食🤣

2023-12-01
OHANA