其实之前系ins见到呀Bob推介,咁我就去试下,间野专做外卖,可能系疫情啲堂食枱冇开出黎比客坐,我都算早到六点两个字点知前面排左6个人,然后等左半个钟,每个人一买买4-5份.....我心谂有冇咁好食呀...就叫左四个𩠌,萝卜、大肠、猪手、粉肠,汁咩都要晒。萝卜煮得好淋,淋过头,猪手唔够淋好难咬但有三旧,大肠可以简肥同瘦超好,都有成7-8旧另外粉肠超级长好多料,个老世起势咁剪爆多料差啲合唔埋个盖。因为本人唔系住附近系特登试下所以去左公园揾位坐就食,好食但真心唔方便。咁样先$50咋边到揾呀,另外我叫左个牛三宝$50我心谂应该都唔大份,点知有十几旧牛筋有7-8旧牛腩,牛肚都唔少,得两粒萝卜,真心良心小店,而且老世好有礼貌!

就叫左四个𩠌,萝卜、大肠、猪手、粉肠,汁咩都要晒。
牛三宝

牛三宝