2022-10-10
萝卜 $10 鱼皮饺 $7 腐竹 $6 明火小锅米线 $35( 小中辣 / 普通酸 )$58好味指数:9/10好耐冇食仍然keep到水准,必叫嘅一定系萝卜,冇渣仲要系超级鲜甜,应该系有用糖水🫠浸过,另外腐竹嘅份量都好多,鱼皮饺亦都唔会好淋,外皮爽口弹牙。我最钟意❤️系佢嘅芽菜,韭菜,芫荽,葱都会比好多,呢啲份量差唔多等于你个🍜面底,所以非常饱肚,个汤都好入味又够辣,真系我嘅最爱。😍😍😍紫菜 $6 生根 $7 蟹柳 $7 肥牛 $15明火小锅米线 $35( 小小辣 / 小酸 )$70好味指数:9/10另一半👨🏻因为食得唔辣,所以拣咗少少🤏🏽辣再加少酸,紫菜生根🌕浸咗啲汤之后更加入味,蟹柳🦀正常发挥,而肥牛🥩都唔会鞋口,其实个份量都几大碗,叫咗少米线都食唔晒。欣赏呢间铺头任何辣度酸度有好多个唔同嘅程度俾客人选择,可以拣最适合嘅程度配合返你嘅口味。🫡
明火小锅米线 $35
( 小中辣 / 普通酸 )
好味指数:9/10
紫菜 $6 生根 $7 蟹柳 $7 肥牛 $15
明火小锅米线 $35
( 小小辣 / 小酸 )
好味指数:9/10