认识我既朋友都知我最钟意食饺子做午餐☀️ 款式多得黎又唔会太饱😚 非常推荐呢间外卖小店除左饺子好食之外汤底清甜又足料😍无味精又健康真系饮晒成碗🤣⭐️ 韭菜鲜肉汤饺 🥬⭐️ 白菜鲜肉汤饺 🥦⭐️ 香荽鲜肉汤饺 🌱⭐️ 养颜无花果栗子腰果素汤 🍲三款饺子都非常饱满一只有平时两只咁大🤪 韭菜同白菜既味道就一如期望般清新💚 莞荽味特别得黎唔会太浓烈🤩 一定一定要试下无花果素汤🥳 每一口都系天然清甜既味道🏝️ 夏天饮自然又解渴⭐️ 芝士粟米鲜肉煎饺 🧀️⭐️ 泡菜鲜肉煎饺 🌶️⭐️ 和风咖喱椰菜鲜肉煎饺 🥘煎饺香口得黎就比较配合啲浓郁嘅口味❤️ 芝士口味好Rich同惹味有点Fusion咁🗺️ 泡菜同咖喱既辣度唔会太浓都食到肉汁既鲜味🍛⭐️ 饺里捞面 🍜捞面加上辣酱同埋自家制菜脯🥹辣度过瘾又点到为止❤️‍🔥
汤饺

⭐️ 韭菜鲜肉汤饺 🥬