2020-10-12
今年大同月饼可说是超级大失所望。本是hardcore半生粉丝。没有大同月饼的中秋节就等同没有过中秋一样。今年就算有大同月饼,都不可以说有个快乐中秋节。因为根本谈不上!因为实在大难食了!蛋黄硬又实!干噌噌又冇油!白莲蓉好不到那里,亦是干干的,切开会碎的那种。咁多年来非大同不吃。今年开第一个时以为祇是唔好彩,有一个失水准。点知切第二个时亦是一样的?!有冇搞错!正店买的那有会假!所以下年唔会再比机会啦。其实食多对身体都唔好。查看社交平台大同,原来已经有大批投诉。品质比我的几盒还要差!恐怖程度简直吓人。也不便在此描述。有兴趣的自己去查看吧。看来大同今年要做的补救功夫一年都唔知够唔够。我已经放弃了!各位唔好话我无warn过Latest Update>> 我带著沉重嘅心情同埋个几盒超失望月饼返大同理论。主要想话佢知今年水准何其差,希望佢哋注意吓。拖地的那位楼面阿姐好像见怪不怪。一口便offer比个refund比我响我食净𠮶几个月饼。No comments on我所讲的不满。二话不说笃计数机退款!对我来说当然好啦。因为我无expect到。但系一次便够了。下年不会买啦。失望嘅心情到今天
Latest Update>> 我带著沉重嘅心情同埋个几盒超失望月饼返大同理论。主要想话佢知今年水准何其差,希望佢哋注意吓。拖地的那位楼面阿姐好像见怪不怪。一口便offer比个refund比我响我食净𠮶几个月饼。No comments on我所讲的不满。二话不说笃计数机退款!对我来说当然好啦。因为我无expect到。但系一次便够了。下年不会买啦。失望嘅心情到今天还未平伏。