2018-11-23 336 浏览
乐华邨屋邨商场进行改革 ,以前酒楼嘅位置现在分成好多细铺,刚刚开咗一间“薄饼博士”当然要试一试啦, 之前曾经叫过外卖,几好食都不错,现在门市堂食应该会畀外卖更好,order咗一个千岛夏威夷普通批一个蜜糖鸡翼小食一杯珍珠奶茶仲要加珍珠另外再叫一个套餐白汁海皇饭套餐有个粟米汤仲有汽水系罐装总数接近$190蚊四个人都细食嘅,刚刚好了,第一时间当然要是先试pizza啦,哗!太令我失望了pizza好似无焗过,完全唔脆就像面包一样, 味道唔好食,再试饭 。。。同样冇味,鸡翼又干,珍珠奶茶已经叫咗加珍珠但都系比得好少,而且冇奶味冇茶味,都唔知饮紧啲乜嘢,咁多样唯独是个粟米汤同埋汽水可以接受,但又好难会接受唔到嘅,罐头汤罐装气水,十岁都可以整到黎食总结一句差不会有下次
千岛夏威夷普通批

一个蜜糖鸡翼小食