2021-05-30
近排都好忙 但岩岩撞著正纪念日 谂住揾个西餐食下啦 冇book到台 等左一个钟都还算可以接受啦 由拎飞到入到去坐低侍应都有强调不限时任坐 本身都冇咩特别 点知系因为每个𩠌之间等好耐好耐好耐🤣我哋叫左汇丰卡既二人餐 再加多个炸洋葱花(主要系想黎食佢🙃同埋黑糖包) 咁好快有汤饮同我最爱既黑糖包 汤唔系好好饮 普普通通啦 包就都系keep到水准既 个餐包左沙律主菜同意大利饭 我地仲加左甜品 个炸洋葱花真系好靓呀 不过真系唔好食 食个心还好 食外面完全感受到好老🥲真心得个靓字最大问题都只系个主菜(主要系因为佢差到个情况系 我男朋友依家每日食一餐我话好食 佢既回应都会系 咁点都好食过outback既🙄) 我地叫个牛扒5成熟 系5成熟嫁拿 个牛鞋到我形容唔到 我地系要切到好细好细先食到 最后个甜品我地等左差不多九个字先上 成餐灰到暗左 建议大家真系想去食包既 就咁买条返去食吧啦(我同自己讲🤦🏻♀️)