2023-07-28
一开始见到呢间餐厅环境几好,所以决定喺度食午餐,但系食物质素简直「一流」。1.等位方面:入到嚟要留名等位,咁都合理嘅。但系竟然唔使留电话号码,我哋至少等咗30分钟以上,因为唔知几时有位,所以要一直企喺出面等。2.食物质素我哋有四个人,叫咗三个「真.卡邦尼意粉」、一个「樱花虾烟三文鱼忌廉汁蝴蝶粉」、两杯苹果汁和一杯苹果冰茶。第一系个「樱花虾烟三文鱼忌廉汁蝴蝶粉」,蝴蝶粉毫冇味道可言,烟三文鱼过咸。第二,「真.卡邦尼意粉」,餐厅声称用最正宗的煮法来烹调。在这方面认同的。但以味道来说,完全不值得这个价钱。意粉又干又杰挞挞,味道甚至是苦的,配上生鸡蛋的味道,超级难食!第三,两杯苹果汁普普通通。苹果冰茶味道淡,这杯饮品就像把苹果、冰、茶各自分开。水都比佢好饮。总结唔好食😓😓😓
1.等位方面:
2.食物质素