2024-12-09 529 浏览
如果大家唔想受气就千祈咪去。无论系厨师又好、店务员又好,首先态度差。落单𠮶阵已经劲唔耐烦,但系见到咁多香港大学感谢状,然后又成日好多广告话必食必食,再黎见价格又OK,咁就觉得应该做开街坊生意,可能态度差啲但系啲嘢好食又平,应该都算唔错。但系啲嘢食上到嚟劲难食,质素又差,一啲味都冇,落半罐辣椒酱都拯救唔到,仲要话系佢嘅招牌𩠌。炒饭又系灾难,差过叮叮即食炒饭。😡跟住最令人气愤既就系餐牌上面写话「冷热饮品半价」,咁冇特别标明嘅话就以为所有嘢饮都可以半价啦,点知嗌咗个西瓜汁最后埋单话冇半价,理由系因为西瓜汁唔系饮品,系甜品。我𠮶下真系O晒嘴🤷🏻‍♀️讲真钱我就俾咗,但系呢个理由就真系接受唔到。我同佢地讲如果西瓜汁唔可以半价嘅话,就应该清楚列明,唔好用呢啲手段。估唔到佢哋竟然话我唔知可以问,搞到我一头问号。🤯咁我点会知道西瓜汁唔系饮品呀大佬,真系比佢讲晒。最后钱又比左,饭又难食,又受气,真系真心black list,呼吁大家唔好去。🙅🏻‍♀️🙅🙅🏻‍♂️
如果大家唔想受气就千祈咪去。
🙅🏻‍♀️🙅🙅🏻‍♂️