餐厅: 大家樂 (荃新天地)
资讯:

2021-10-13 296 浏览
适逢今日打风冇其他餐厅开门所以呢就落咗去大家乐买外卖,不过真系估唔到呢个外卖几正几好味真系值得下次再去买再食过,首先佢嘅卖相唔错有泰式鸡髀同炒面,𠮶只鸡髀都几大只,味道有好重嘅泰式酸辣味道,好香,卖相真的不错.对于我哋呢啲唔系食得好辣嘅人真系啱啱好, 有食完真系想食多一只添,另外炒面冇乜油分,炒得好干爽,而且唔会太多豉油味, 食落真系有啲好香嘅味道出嚟,真系有啲好食过大排档啲炒面 ,而且份量都几多足够你当下午茶食一餐, 另外我加咗杯冻柠茶, 由于唔想饮太多甜嘅, 所以走甜呢杯冻柠茶真系冲得好正好有柠檬味而且味道啱啱好用嚟配呢个泰式鸡髀炒面餐真系最佳配搭,天衣无缝, 真系好正, 真系立即想推介俾每一位识食嘅人

适逢今日打风冇其他餐厅开门所以呢就落咗去大家乐买外卖,
不过真系估唔到呢个外卖几正几好味真系值得下次再去买再食过,

泰式鸡髀妙面
外卖自取