2022-07-26
次次去葵芳都系去葵广扫街🍢最近先知葵广格离有幢葵芳汇,里面有间新派西餐🧐仲好似话啲菜式好创新,又即睇下佢有几新派先可另加$20转套餐(餐包🥖+餐汤+饮品☕)🔥🐑火炎慢煮24小时羊膝红酒汁意粉 $198重点嚟嘞,靓就靓喇,究竟烧膝的过去系点嘅呢!?无错!就系慢煮过24小时呀🤩主角羊膝够冧有羊味,唔会干柴,意粉食前记得捞捞佢,有淡淡红酒味,唔错🤙🏻爱打卡朋友注意📸羊膝上菜时侍应会淋酒同点火,成件事好有仪式感😂🌗太极鸳鸯意大利饭 $178日式鲍鱼鲜椰汁意大利饭、墨鱼汁刺身带子意大利饭呢2款口味既意大利饭我地都未食过,呢个配搭好创新,🦑海鲜方面鲍鱼同带子都好新鲜同埋品质亦唔错👍🏻椰汁意大利饭真系食到d椰丝🍴中意试新野既朋友可以叫,不过呢度好似出名食扒,睇大家口味😛🍓士多啤梨奶昔/🍋蓝蝶花柠檬梳打(各另加$10)加$10嚟讲,都几大杯吓,奶昔士多啤梨味几自然,唔会有化学味同唔太甜,口感亦几绵滑👌🏻梳打酸酸地就几fresh,夏天饮👍🏻两个都无伏可试试啊🤣Overall食物都几打卡able,除左个羊膝有点火环节🔥另外见到隔离枱食类似小食拼盘(酥盒、巴马火腿哈密瓜等),有干冰效果😲好夸张喷哂烟咁😂有兴
可另加$20转套餐(餐包🥖+餐汤+饮品☕)
🔥🐑火炎慢煮24小时羊膝红酒汁意粉 $198
🌗太极鸳鸯意大利饭 $178
日式鲍鱼鲜椰汁意大利饭、墨鱼汁刺身带子意大利饭
🍓士多啤梨奶昔/🍋蓝蝶花柠檬梳打(各另加$10)
Overall
食物都几打卡able,除左个羊膝有点火环节🔥另外见到隔离枱食类似小食拼盘(酥盒、巴马火腿哈密瓜等),有干冰效果😲好夸张喷哂烟咁😂有兴趣可试下