2019-06-12 217 浏览
最近得闲返d,约多左已为人妻既师姐朋友见面,所以三日唔埋两日又见到佢既小魔怪xpp呢日同佢食完lunch就接埋学完跳舞既小魔怪上我屋企摊抖下,之后就同就快考试既小魔怪补下习~~~接左小魔怪之后经过地铁站,俾佢见到有砵仔糕,个为咁就买两个俾佢做下午茶,食完先温书啦!!顺手买埋做梗优惠价 19蚊有三个既香芋冻包同蕃薯冻包做第二朝既早餐~~见到有奶茶(12蚊)就要左枝,小魔怪就话要饮豆浆(9蚊),仲指明话要饮黑色,唔要白色添XD返到屋企放好d野之后已经话要食:问佢可唔可以请我同佢妈咪食啖......佢就好大方咁拎左另外个果话请我地食xppp人妻朋友唔想佢一次过食太多,所以就同我一人一半食左个,多豆唔太甜,都几好!食完之后我就饮我既香滑奶茶:)小魔怪就同佢妈咪一齐饮豆浆,饮一杯大赞好饮之后仲要添饮,睇黎佢真系好中意=]食完饮完既小魔怪都好听话,乖乖咁温习同做练习,抵我咁锡佢;)

接左小魔怪之后经过地铁站,俾佢见到有砵仔糕,个为

咁就买两个俾佢做下午茶,食完先温书啦!!

返到屋企放好d野之后已经话要食

问佢可唔可以请我同佢妈咪食啖......

佢就好大方咁拎左另外个果话请我地食xppp

食完之后我就饮我既香滑奶茶:)

外卖自取
下午茶